Project in uitvoering -Tomassen Duck-To BV

 

Enkele weken terug is gestart met de renovatie/nieuwbouw van de productielocatie van onze klant Tomassen Duck-To B.V. in Ermelo. Tomassen Duck-To B.V. produceert verse bevroren pekingeenden, eendendelen en verkoopt convenience producten (gegaarde en ready-to-eat).

De installatie verloopt in drie verschillende fases. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een NH3/CO2-installatie die geschikt is voor de totale koel-en vriescapaciteit van alle drie de fases. In de eerste fase worden ook drie vriestunnels en de bijbehorende vriesruimtes geïnstalleerd. Deze vriestunnels zijn geschikt voor het invriezen van meer dan 50.000 kg eend per 24 uur.

 Start laswerk
 Plaatsing componenten  Compressorsets
Start laswerk bij Tomassen Duck-To BV Plaatsen componenten Tomassen Duck-To Compressorsets Tomassen Duck-To BV


www.tomassen.com