Butchers Barneveld

Onze jarenlange klant, De Roller in Barneveld, is in 2016 overgenomen door Group of Butchers. Dat betekende een nieuwe naam, maar ook een uitbreiding van de productie! Een volledige vernieuwing van de bestaande koelingen en een flink stuk nieuwbouw. Mede dankzij de gebroeders de Roller kregen wij de opdracht om een voor ons kenmerkende CO2-transkritisch pompsysteem in het nieuwe pand te bouwen.

Met een koelcapaciteit van 450 kilowatt en een hoog rendement warmteterugwinning (2500 liter water per uur van 10 naar 60 °C). Wij hopen dat wij met Butchers net zo’n duurzame relatie opbouwen als met de Roller! 

 

Hieronder wat foto's van de installatieruimte:

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 8

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 4

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 1

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 2

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 3

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 5

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 6

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 7

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 8

 

CO2-transkritischepompinstallatie Butchers - 9